Kerro miten Kasakka Media voi palvella sinua.


Tai soita heti: +358 45 347 7880

Kasakka Media toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa missä päin tahansa helposti liikkuvan kaluston ansiosta!

Etusivu Palvelut Tarinat Tekijät
Etusivu Palvelut Tarinat Tekijät
Ota yhteyttä
Menu

Valokuvaus

Kasakka Media on Suomen monipuolisimpia valokuvauspalveluita. Vuosien varrella on syntynyt lukuisa määrä erilaisia kuvaustöitä moniin tarpeisiin ja kanaviin. Voimakas, ammattimainen valokuva vaikuttaa, koskettaa ja jää elämään. Kerro millaiset kuvaukset sinä haluat ja toteutetaan ne yhdessä!

Kuvausten hinnat alkaen 100€ sis. alv.
Tutustu gallerian kuviin ja tarinoihin. 

Tarinat

Muotokuvan voima

Hyviä syitä kuvauttaa itsensä ammattilaisella on monia

Lue lisää
Tarinat

LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo tutuksi

Lue lisää

Videotuotanto

Puuttuuko yritykseltäsi tuotteiden mainosfilmi tai firman esittelyvideo? Haluatko kauniin muiston kesähäistäsi myös videolle? Tiesitkö, että paras tapa erottua työnhaussa on persoonallinen CV-video? 

Tarina onnistumisesta: Prasos Oy:n joukkorahoituskierroksen tueksi toteutettiin esittelyvideo, joko auttoi keräämään 2,5 miljoonaa euroa yrityksen kirstuun. Lue lisää.

Tutustu muihin Kasakka Median tuottamiin videoihin YouTubessa. 

Tehdään vaikuttava video, ota yhteyttä.

LIVE-striimaus

Realiaikainen striimaus tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Lähetys voi olla webinaari-tyyppinen toteutus tai vaikkapa live-haastattelu, jossa katsojat saavat esittää kysymyksiä chatissä.

Millaisen verkkolähetyksen sinä tarvitset? Ota yhteyttä.

Yhteistyökumppanit

Suomen Lions-liitto Ry Opetushallitus John Nurmisen Säätiö Aalto Yliopisto Liikennevirasto Forum Virium Helsinki Kaslink